7/24 Call Center: +36-1-24-00-475

Professzionális ellátás

Büszkék vagyunk a magasan kvalifikált és jól képzett kollégáinkra, akik minden problémára találnak megoldást. Az egészségügyi ellátásunk során nem csak a nemzetközi standardoknak megfelelő szolgáltatással, hanem az egyik legmagasabb minőséggel találkozhat Magyarországon.

24 órás alarmcentrum

A 24 órás, több nyelvet beszélő alarmcentrumunk minden szükséges segítséget megad Önnek, legyen az egészségügyi, technikai, utazási vagy jogi természetű. Rendelőnk 24 órában nyitva tart, de szükség eseten orvost küldünk a helyszínre.

v

Küldetésünk

Küldetésünk segíteni a hazánkban tartózkodó turistákat, munkavállalókat illetve magyar honfitársainkat külföldi utazásaik során. Ennek érdekében 24 órában elérhető orvosaink tanácsot tudnak adni az alap információktól egészen a vakcinációig.

Z

Teljes körű assistance szolgáltatás

Ugyan megalakulásakor az S.O.S. Hungary egészségügyi szolgáltató volt saját személyzettel illetve mentő gépkocsi parkkal, mára ugyanolyan fontossá vált a technikai és jogi segítségnyújtás végzése is, így alkalmas teljes körű assistance szolgáltatására.

Országos lefedettség

Nem csak Budapestre koncentrálunk. A vidéki nagy városokban rezidens orvosaink, illetve alvállalkozóink örömmel állnak rendelkezésre. Az országos hálózatunknak köszönhetően gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Kiterjedt partnerhálózat

Az S.O.S. Assistance Hungary több, mint 101 külföldi biztosító illetve assistance cég magyarországi képviselője, illetve számtalan autóklub illetve légimentő társaság partnere. A szolgáltatásainkról kiállított számlákat külföldön elfogadják, mely segítségével visszatéríthető az ellátás költsége.