7/24 Call Center: +36-1-24-00-475

Egészségügyi részleg – Külföldi munkavállalók

Az S.O.S. Hungary kifejezetten vészhelyzeti hívások fogadására fenntartott telefonvonalat üzemeltet azoknak a külföldi munkavállalóknak a számára, akik hosszabb időt töltenek egyedül vagy a családjukkal együtt hazánkban. Sokan közülük rendelkeznek ugyan utas- vagy céges biztosítással, ám megfelelő egészségügyi ellátót találniuk még így is nehéz lehet, pedig vészhelyzet esetén minden késlekedéssel töltött perc kritikus.

Az S.O.S. Hungary hivatalos engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató, egészségügyi részlegünk minden nap, minden órában több nyelven áll ügyfeleink rendelkezésére. Partnereink, a legnívósabb külföldi biztosítótársaságok, rendszeresen ellenőrzik szolgáltatásaink minőségét, egészségügyi intézményünk, műszereink és járműveink állapotát. Cégünk tehát az uniós előírásoknak megfelelő, kiemelkedő színvonalú, gyors és megbízható egészségügyi ellátást nyújt.

Nem véletlenül választotta az összes nagyobb biztosító társaság kizárólagos, magyarországi egészségügyi szolgáltatást nyújtó partnerének cégünket.

Az S.O.S. Hungary a világ összes tájáról, több mint 70 munkáltatói védelemre szakosodott biztosítóval és assistance céggel áll mindennapos munkakapcsolatban. Az S.O.S. orvosi ellátási költségét a beteg biztosítója fedezi.

A leggyakrabban igénybe vett orvosi szolgáltatásaink a következőek

  • orvosi vizit a hotelben vagy a beteg lakhelyén
  • szakvizsgálat megszervezése
  • kórházi elhelyezés
  • betegszállítás.

A külföldiek egyéb, magyarországi problémájával kapcsolatban az SOS Hungary 24 órás alarmcentruma nyújt idegen nyelven is tanácsadást.