7/24 Call Center: +36-1-24-00-475

Egészségügyi részleg – Szolgáltatások

SOS Hungary Assistance Service mentő flottaAz S.O.S. Hungary Orvosi Szolgálat az összes szükséges egészségügyi engedéllyel, tanúsítvánnyal valamint szakmai biztosítással rendelkezik, így jogosult sürgősségi ellátás-, betegszállítás-, háziorvosi tevékenység, járóbeteg ellátás és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások végzésére.

Cégünk egészségügyi intézményként napi kapcsolatban áll a Magyarországon működő összes egészségügyi ellátóval és kórházzal. 24 órás, folyamatosan működő segélyvonalunknak és magasan képzett szakmai csapatunknak köszönhetően a nap bármely órájában teljes körű ellátást tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

A hazai egészségügyi rendszer eltér a más országokban működő szisztémáktól, ezért az S.O.S. Hungary Orvosi Szolgálat munkatársainak segítsége nélkülözhetetlen a kórházba került beteg, a kezelő orvos, valamint a külföldi biztosító társaság közötti kommunikáció kialakításában, illetve lebonyolításában. A betegnek gyors orvosi segítséget, az orvosoknak és a biztosítótársaságoknak pedig azonnali, pontos és orvos-szakmailag kiértékelt információt nyújtunk.

Egészségügyi szolgáltatásaink

  • helyszíni orvosi ellátás
  • mentőszállítás
  • kórházba utalás
  • időpont szervezése különböző szakrendelésekre és vizsgálatokra
  • beteg hazaszállítása külföldről
  • receptfelírás és gyógyszerkiszállítás
  • a kezelés ellenőrzése a kórházban
  • utazási tanácsadás

A külföldről érkező turistáknak és a hazánkban hosszabb ideig tartózkodó külföldi munkavállalóknak egyaránt gyakori problémájuk, hogy amikor orvosi segítségre vagy tanácsadásra szorulnak, nem tudják, kihez fordulhatnak bizalommal. Melyik egészségügyi intézmény nyújt megbízható minőségű szolgáltatást? Melyiket kell választani ahhoz, hogy a biztosító társaság megtérítse az ellátás költségeit?

Az S.O.S. Hungary Orvosi Szolgálat többek között éppen az ilyen problémákra kínál megoldást. Egyetlen hívás bármely nap bármely órájában, és az egészségügyi osztályunk azonnal angol nyelven beszélő orvost, szükség esetén mentőgépkocsit küld a helyszínre. Amennyiben ügyfelünk kórházi ellátásra szorul, vagy azt igényli, megszervezzük az elérhető legjobb és legmegfelelőbb kórházi ellátást.

Amennyiben ügyfelünknek szakorvosi ellátásra van szüksége, egészségügyi osztályunk időpontot szervez egy angolul beszélő orvosnál, majd az elejétől a végéig felügyeli a kezelését, és adott esetben elintézi a hazaszállítását is.

Mindeközben egészségügyi osztályunk kapcsolatba lép ügyfelünk otthoni biztosítójával. Cégünk orvosa részletes orvosi jelentést küld a biztosító orvosának. Az így kapott szakmai információ alapján a biztosító megtéríti az ellátás költségét, szükség esetén a hazaszállításét is.

Az SOS Hungary Magyarország területén közel 600 kórházzal és egészségügyi ellátóval működik együtt. Ennek köszönhető, hogy ügyfeleink azonnali orvosi segítséghez jutnak.